Снимка PexelsРусия отчете за последното денонощие 697 смъртни случая, свързани с коронавируса.

...
Снимка PexelsРусия отчете за последното денонощие 697 смъртни случая, свързани с коронавируса.
Коментари Харесай

24 439 нови случая на заразяване в Русия

Снимка Pexels

Русия регистрира за последното денонощие 697 смъртни случая, свързани с ковид. Това е най-големият брой от началото на пандемията и е рекорден за пети следващ ден, съобщи „ Ройтерс ”.

Руският щаб за битка с ковид удостовери и 24 439 нови случая на заразяване с коронавирус в цялата страна, колкото не са регистриран от началото на януари. От тези случаи 7 446 са открити в Москва. Властите отдават внезапното покачване на заболеваемостта на заразния вид „ Делта ”.

Общо от началото на пандемията в Русия са се заразили 5 585 799 души, а умрелите са 137 262 души, показва ТАСС, като се базира на щаба. Условната смъртност (окончателната може да бъде избрана едвам след края на епидемията) остава на ниво 2,46 %, демонстрират данните на щаба.

Рязкото увеличението на инфектираните, регистрирано в средата на юни, се свързва с бавните темпове на имунизационната акция, почнала през декември.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР